maanantai 5. maaliskuuta 2018

Doboa testaamassa 😊

Viime viikolla agility ja pentutoko treenien lisĂ€ksi kĂ€ytiin  ekaa kertaa kokeilemassa Mizzin  kanssa Dobo,  se oli molemmista mukavaa. JĂ€i kuvat ottamatta, mutta jospa saatais joku kuva otettua, kun tĂ€llĂ€ viikolla aloitetaan Babydobo kurssi. Hauskaa oli Dobo tunnilla, kun Mizz tarjoili hyvin herkĂ€sti peruuttamista lĂ€hellĂ€ oleville tasapainotyynyille.   Anita kouluttaja kehui Mizzin keskittymistĂ€ ja rauhallista tekemistĂ€ 😊

Agility treeneissĂ€ tehtiin  pientĂ€ rata pĂ€tkÀÀ: hyppy-putki-putki- hyppy-putki-putki-pituus (yksi palikka). Hienosti jaksoi keskittyĂ€ treeneissĂ€, vĂ€lillĂ€ vĂ€hĂ€n leikittiin ja ennen omaa vuoroa harjoiteltiin  kontakti kĂ€velyĂ€.

Pentutokossa saatiin paljon hyviĂ€ vinkkejĂ€. Monta kotitehtĂ€vÀÀ saatiin: maahanmenoa nopeasti palkaten eteen ja myös etemmĂ€ksi, luoksetuloa suoraan vasemmalle sivulle lelu palkalla, paikalla istumista, luopumista makupalasta. Saatiin ohjeita kaukokĂ€skyjen  opettamiseen maahan-seiso.

Loppuviikosta pari pĂ€ivÀÀ otettiinkin vĂ€hĂ€n rennommin ja ulkoiltiin  paljon kauniissa sÀÀssĂ€. Nemo on kyllĂ€ alkanut vahettua, koska ei jaksa enÀÀ kovin hyvin kolmen kilometrin lenkkeilyĂ€. Nemo lĂ€hteekin jatkossa mukaan lyhyemmille aamu- ja iltakĂ€velyille sekĂ€ saa liiku omassa pihassa omaan tahtiin.

 MizzillĂ€ vauhtia piisaa 😍

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti