lauantai 24. maaliskuuta 2018

Pari viikkoa hurahtanut taas niin nopeasti 😮 Viikkoja rytmittää mukavasti Mizzin  kanssa treenailu,  tällähetkellä käydään  tiistaisin  ProPerrolla agility treeneissä, keskiviikkoisin  babyDoboilemassa,  sitä on enää kaksi treeni kertaa tähteellä, torstaisin  petutokoilua Ponderalla.



Pentutokoilu treeneissä lepotauolla 

Hampaat ovat nyt kaikki vaihtuneet pysyviin, viimeinen maitokulmahammas lähti pari päivää sitten.  Viikko sitten vielä pelkäsin, että yläkulma hampaat ei lähde ilman eläinlääkärissä käyntiä, koska uudet hampaat olivat jo näkyvissä, mutta onneksi ne leikkiessä irtosivatki  ihan helposti.

Käytiin kyläilemään meidän vanhimman pojan  luona, siellä seurustelun lomassa Mizzin  kanssa harjoiteltiin  peruuttamista rappusten alimmalla askelmalle.



Ulkoiltu on aika monipuolisesti, hihanassa sekä vapaana. Ns. kaupunkikävelyllä on käyty ennen Dobo ja toko treenejä Kuopiossa. Kotipihalla on ollut mukana lumitöissä, pihalla on vain  leikitty, mutta on myös treenailtu mm. luoksetuloa,  sivulle tulemista, esteen siivekkeen kiertoja.

 Eipä pelota lumilinko 😊





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti